tirsdag den 7. december 2010

Låge nummer syv - de syv små dværge

Jeg sidder på den flade, foran computeren, mange timer hver dag. Det kunne have været værre, for jeg har et hæve-sænke-bord, og er god til at stå op et par gange om dagen. Men det er er underligt; jeg har sværere ved at koncentrere mig, når jeg står op. Hvis jeg virkelig skal tænke, så bliver jeg nødt til at sidde. Måske er det mænds manglende evner udi multitasking, der gør sig gældende her... Under alle omstændigheder, så kan det stillesiddende arbejde godt mærkes, specielt i lænd og ryg.

Så jeg har gået til yoga, og det var helt fantastisk. Jeg har aldrig været den store sportsmand, og motorikken kunne sikkert være bedre. Men yoga er anderledes, det er nok tempoet der gør at jeg kan følge med. Udover at kroppen bliver strakt ud, giver yoga både styrke og er utrolig afstressende.

Herunder er et før-billede, se bare hvor stiv og spændt i kroppen jeg er. Det er faktisk et meget-før-billede, fra for 10 år siden i Løkken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar