torsdag den 9. december 2010

Låge nr. ni - Don't say the word

I dag skal vi langt tilbage, helt tilbage til dengang jeg kun var 1 måned og 10 dage gammel. Og nej, jeg kan ikke huske så langt tilbage, jeg har heller ikke været hos hypnotisør og fundet tilbage til mit indre barn (jeg tror mit indre barn har det glimrende.) Jeg har såmænd blot kigget i et gammelt hæfte fra sundhedsplejersken; i hæftet er der blandt andet en tabel med mål og vægt. Så nu ved jeg hvor stor jeg var den gang.

Jeg var ikke en stor baby, det har min mor altid sagt, og nu er der syn for sagn: jeg var 53 cm høj og vejede 3.5 kg, og det var altså efter en god måned. Nu er jeg 3.5 gang længere og mere end 30 gange tungere... Da jeg var fjorten (hvor de sidste tal stammer fra), havde jeg næste nået fuld højde, men kun godt halvdelen af min kommende kampvægt.

Jeg kunne (naturligvis) ikke dy mig, og har plottet højde og vægt ind i en fin graf. Det er dagens låge:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar