søndag den 5. december 2010

Låge fem - Nr. 5 lever

Jeg har i mere end 10 år deltaget i den årlige konference for Linux og andre Open Source-teknologier. Konferencen har været kendt under mange navne, i mange år hed den LinuxForum, men for et par år siden skiftede den navn til Open Source Days.

Konferencen foregår fredag-lørdag i starten af marts. I år fik Linda og jeg besøg af Claus fra Århus, han skulle også til konference, og havde brug for et sted at overnatte. Det havde vi faktisk håbet på, for det var længe siden vi havde set ham.

Mens Claus og jeg var til konference om fredagen, hyggede Linda sig sammen med Rune derhjemme. Om aftnen skulle vi allesammen ud og spise sushi; her stødte Erik til selskabet og nu var vi nok til en lille fest. Og fest blev der.

Det startede med øl og sake til sushien. Og fortsatte med gin, øl, Gammel Dansk, Japansk blommelikør, og meget mere hjemme hos os.

Jeg husker ikke helt hvordan jeg kom i seng, men jeg vågnede næste morgen da jeg hører Claus sige "Godmorgen". Jeg lå i sengen, fuldt påklædt, klokken var omkring ni, og jeg var lidt forvirret. Efter en tandbørstning tog vi af sted til konference, jeg gik glip af det første foredrag, men ellers gik det ok, selvom jeg var lidt træt. Herunder er et billede taget inden jeg blev træt, det er Rune og mig der gi'r den gas på "dansegulvet":Ingen kommentarer:

Send en kommentar