fredag den 10. december 2010

Den tiende låge - poli-én, poli-to, poli-tre, poli-fire, poli-fem...

Jeg er på facebook, det har jeg været i nogle år efterhånden.

Jeg er lidt konservativ når det gælder ny teknologi, jeg var f.eks. nok en af de sidste der fik en mobiltelefon, og jeg har ikke nogen smartphone endnu. Men når jeg så endelig "hopper med på vognen", plejer jeg at være 100% engageret.

Jeg er nok lidt mindre konservativ, når det gælder webteknologi; blandt andet fordi jeg arbejder med webudvikling, men naturligvis også fordi mange tilbud på internettet er gratis. Sådan er det også med facebook, jeg var nok ikke den allerførste blandt venner og kolleger, der var på, men jeg er heller ikke den sidste.

Facebook er en dejlig platform til at holde og få kontakt med familie, venner og andre man kender eller har kendt. Der er hyggelige spil, hvor man kan konkurrere med sine venner. Og så er der muligheden for at udveksle små historier, billeder mv. på en ikke-anmasende måde (som f.eks. e-post).

Bag dagens låge gemmer sig en kollage af nogle af mine statusbeskeder på facebook (du er nok nødt til at klikke på billedet for at læse dem):


Du kan også se billedet på facebook og derfra lave dit eget billede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar