onsdag den 8. december 2010

Den ottende låge - Kærlighed uden grænser

Det er over 13 år siden, at jeg mødte Linda. Allerførste gang var i et sommerhus i Marielyst, hvor vi festede sammen med en masse andre. Anden gang var i et mindre selskab (vi var fire i alt). Tredie gang var en egenlig date, og siden den har vi været sammen - først som kærester, så var vi forlovet, og nu er vi gift. Jeg kunne ikke være mere glad og lykkelig.

Linda var under 24 år, da vi mødte hinanden. Så hvis vi forestiller os, at året var 2002 og hun var udlænding, så havde 24-års-reglen gjort det svært, måske umuligt for os at blive sammen.

Linda var heller ikke færdig med sin uddannelse, da vi mødte hinanden. Hun havde ikke arbejde. Hun kunne dog fremmedsprog. Hvor mange point hun ville have scoret i det nye pointsystem for familiesammenføring ved jeg ikke, men tanken om, at vores forholds fremtid skulle afhænge af en test, er simpelthen ulækker.

Så dagens låge er politisk og dagsaktuel. Der er demonstration for Kærlighed uden grænser på Christiansborgs Slotsplads kl. 16-18, plakaten kan du se herunder (klik for mere info):

Ingen kommentarer:

Send en kommentar