lørdag den 4. december 2010

Den fjerde låge - Go' Lørdada

Linda og jeg er blevet ret vilde med Málaga; en by på den spanske solkyst. Málaga også hovedby i provinsen af samme navn.

Byen har et stort historisk centrum (Centro Histórico), hvor der udelukkende er gågader og masser af små hyggelige gyder, barer, caféer og restauranter. Der er en ret skrap byplan, der bl.a. forbyder klimaanlæg på facaderne. Det er et pragtfuldt sted. Derudover er andalusierne (altså de indfødte, ikke hesteracen) søde og behagelige (hmm, det er hestene muligvis også.)

Vi var (tilbage) i Málaga i januar - den koldeste tid på året! Der var omkring 15 grader ifølge vejrudsigten, men sad man i solen føltes det nærmere som 20. Dejlig varmt for en nordbo, alt imens de lokale gik i pels og frakker og skuttede sig i kulden.

Herunder sidder jeg på en fortovscafé på Plaza de la Merced og nyder en øl. En øl der muligvis var gratis; tjeneren var nemlig lidt distræt, og vi kom ikke til at betale for alt hvad vi indtog. Årsagen var, ifølge Linda, at han flirtede med en fyr, der sad ved siden af os - følte mig lidt overset, jeg havde endda sat charmekluden kækt på sned...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar