mandag den 29. november 2010

En ny uge, og december er lige rundt om hjørnet

Så gik den weekend. Den gik hurtigt. Sådan er det, når man hygger sig og sover længe.

Ikke at det var en total "ligge på den lade side"-weekend; vi var både i Føtex fredag aften (de havde åbent til 22) og nede og grave/feje bilen fri søndag aften. Lørdag var vi måske nok lidt dovne, men vi spiste også en (lidt for) stor brunch med æg og bacon; så bliver man lidt lad bagefter.

Søndag var også 1. søndag i advent. Både Linda og jeg har fået en adventskalender af mine forældre. Lindas er fra Matas, min er pakket af min mor. Vi simultanåbnede de første pakker søndag formiddag. Linda fik creme og en shopper (sådan en stor taske, der kan pakkes ned i en lille taske); jeg fik en skjorte. Dejlige gaver, og så er det ikke engang december endnu.

Jeg regner/håber stadig på en genoplivning af tidligere års julekalender fra min side. Denne gang i form af et dagligt indlæg i nærværende blog. Uh! Det er allerede den første på onsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar